У Луцьку п'яний водій намагався викупити у патрульних свої «права» за 300 євро

09 Травня 2019, 09:10
2757

У Луцьку нетверезий водій намагався дати патрульним хабар у розмірі 300 євро.

Інцидент трапився у середу, 8 травня, – пишуть на сторінці Патрульної поліції Волині у мережі Facebook.

Патрульні прибули на виклик про аварію по вулиці Теремнівській. Водій за кермом V«olkswagen Passat» зіткнувся з іншим автомобілем.

У винуватця патрульні помітили ознаки сп’яніння, однак від перевірки у присутності двох свідків той відмовився, тож на нього склали 2 протоколи.

«Водій виявився глухонімим, тож ми «спілкувались» через жести та записки. Він дав знати, що не хоче проходити перевірку і кивнув на знак згоди, що нетверезий. Потім почав писати на папері, щоб йому віддали посвідчення водія за 100 євро. Ми написали і пояснили, що за це загрожує кримінальна відповідальність. Та чоловік в якийсь момент повернувся і кинув у підлокітник службового автомобіля купюру», – розповідає про пригоду інспектор Патрульної поліції Дмитро.

За такі дії був затриманий.

«Перебуваючи всередині службового автомобіля, знову попросив блокнот, записав туди суму у 200 євро, потім вийшов, узяв гроші та кинув між сидіння ще дві купюри. Попередження про кримінальну відповідальність і неодноразові написи про це його не зупинили», – додає інспекторка патрульної поліції Аліна.

На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала дачу хабара службовим особам.





 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024