У Луцьку завершать будівництво притулку для тварин

17 Жовтня 2016, 14:30
3435

Делегація з Луцька вирушила до міста Хелм  для пошуку партнерства у міжнародному проекті.

У міській раді Хелма українців зустріли з великим ентузіазмом і відразу приступили до обговорення елементів співпраці по кожному із напрямів.

Для цього присутніх розділили на групи. Після обговорення кожна група вирушила на свій об’єкт. По поверненню завершили всі обговорення та визначили пріоритети та завдання для кожного учасника.

Цікавим і великомасштабним проектом виявилося  будівництво притулку для тварин у м. Луцьку, оскільки для м. Хелма потрібна лише модернізація даного закладу. Тому головним партнером проекту буде українська сторона, вартість якого становитиме 1 млн. євро у разі перемоги.

За ці кошти планується завершення будівництва притулку європейського типу, купівля новітнього обладнання для відлову, медикаменти для стерилізації та вакцинації тварин.

На завершення зустрічі заступник мера Хелма Юзес Гурни побажав усім плідної співпраці та висловив побажання щодо подальшої співпраці не лише в цьому, а у інших проектах надалі.

У складі делегації були: заступник міського голови Юрій Моклиця, директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась, заступник начальника відділу інженерно-транспортної  інфраструктури та санітарного нагляду Володимир Козел,  директор КП «Луцьксвітло»  Іван Кубіцький,  заступник головного інженера КП «Луцькводоканал» Юрій Вега, директор Палацу Культури Юрій Войнаровський, директор КП «Ласка» Дана Новарчук, заступник  директора  комунального закладу «Луцька міська централізована бібліотечна система» Ніна Бочарова, спеціалісти міжнародного відділу луцької міської ради - Анна Вінцюк і Оксана Савчук.


























 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром