До Луцька приїде засновник проекту Ukrainer

08 Травня 2019, 18:05
3531

Засновник проекту Ukrainer Богдан Логвиненко приїде на «Lutsk Food Fest» розповідати про подорожі країною та всім світом.

В межах програми гастрономічного фестивалю відбудеться декілька виступів запрошених спікерів. Оскільки тема окреслена як Гастротур, відомі блогери та мандрівники ділитимуться історіями про шалені поїздки, екзотичні країни, кулінарні експерименти. 

Богдан Логвиненко є одним з засновників проекту Ukrainer, місія якого – створення контенту про Україну і популяризація країни на інших континентах. Окрім цього, він  є впізнаваним блогером, автором кількох книг.

До речі, цього року у «Видавництві Старого Лева» вийшла книга Богдана «Ukraїner. Країна зсередини» – ​книга за мотивами першого кола масштабної експедиції Україною, яка тривала з літа 2016-го до зими 2018-го року й охопила всі історичні регіони — ​від Слобожанщини до Поділля, від Волині до Таврії. У книзі зібрано найяскравіші моменти з мандрівок унікальними куточками країни: історії людей та місць, що надихають, зворушують і дивують, а також вражаючі фото, які показують Україну справжньою, несподіваною, цікавою та автентичною.

 Lutsk Food Fest» відбудеться у неділю, 12 травня, о 15:00 на території замку Любарта.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром