Кравчука: після дощу вулиця перетворюється на справжній океан

17 Жовтня 2016, 13:00
2251 Джерело: facebook.com

Після першого серйозного дощу перетин вулиць Кравчука та Воїнів-інтернаціоналістів перетворюється на океан. Пішоходи обходять, а водії об’їжджають його десятою дорогою.

Скаржаться, що попри численні звернення, міська влада проблему не вирішує, інформує прес-служба «Народного контролю».

Місцеві мешканці розповіли журналістам: коли на перехресті вулиць Кравчука та Воїнів-інтернаціоналістів злива – хоч бери й перепливай.

«Затоплює так, що взагалі неможливо пройти: обходимо аж понад бордюрами чи проїжджою частиною», – скаржиться пані Людмила, яка долає місцеві «моря» чи не щодня.

Не легше на цьому перехресті і водіям. Пан Дмитро розповідає: «Ця проблема була постійно, і ніхто ніколи нею не займався».

У міськраді виправдовуються – перехрестя одне із найбільш проблемних у місті. Та запевняють – виправляти ситуацію уже почали.

«Замінили труби, додали дві воронки. Маємо план-схему дій, яку до кінця року зробимо: додамо дві решітки, щоб розпланувати воду по різних місцях перехрестя», – розповів директор Департаменту ЖКГ Юрій Крась.

Не залишився осторонь проблеми й «Народний контроль»: на сесії міськради вже подали відповідний депутатський запит.

«Сподіваємося, що наші комунальні служби знайдуть рішення», – резюмувала депутат міськради від «Народного контролю» Анна Мовяк.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром