У Луцьку під час концерту Єгора Грушина покажуть магічне візуальне шоу

17 Жовтня 2016, 12:06
2111

Луцьк стане другим містом всеукраїнського туру піаніста та композитора Єгора Грушина.

Вже 18 жовтня о 19:00 в Палаці культури (вулиця Богдана Хмельницького, 1) відбудеться унікальний, найбільш атмосферний концерт музики у стилі modern classical, – повідомляють організатори заходу з мистецького об’єднання «стендаЛь».

Єгор Грушин займається творчістю більше п’яти років. Протягом цього часу він дав понад 200 концертів, видав чотири альбоми та написав саундтреки до п’яти вітчизняних фільмів. Його попередній альбом «Dominicano» посідає перші місця в чарті інструментальної музики українського iTunes. Новий альбом «Once», який представлять 18 жовтня,  займає перші позиції чарту класичної музики Google Play.

Кожна композиція з платівки «Once» є самодостатньою та має свій настрій: ліричні композиції слідують за жвавими, меланхолійні за танцювальними, драматичні за медитативними. Така різноманітність в послідовності допомагає постійно фокусуватись на різних настроях та сприймати музику в різних її проявах і варіантах. Як і на записі, головними учасниками будуть рояль та струнний квартет.

Окрім цього, кожна композиція має власний візуальний ряд, який створює потужний асоціативний супровід музиці. Цю візуальну програму представлять під час концерту у Львові. Сам музикант називає візуальний ряд «магічним».

Презентація платівки «Once» відбудеться у 16 містах.

Придбати квиток на концерт в Луцьку:

  • Concert.ua;
  • в кав’ярні «Кофеїн» (вулиця Винниченка, 8);
  • в касі Палацу культури.

Телефон для довідок: 095 031 32 80.

Деталі у події Вконтакте.

Подія у Facebook.




 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром