Старий ринок: на автівку обвалився «патріотичний» паркан

17 Жовтня 2016, 11:12
2245

На парковці біля Старого ринку вчергове обвалився паркан і подряпав авто.

Інцидент стався у неділю, 16 жовтня, повідомляє активіст Андрій Білан у Facebook.

За його словами, на здавалось би облаштованій парковці, де беруть гроші за паркування, на машину звалився паркан, секції якого з’єднані тільки металевими дротами.

«Здирництво» на занедбаній Луцькій парковці. Проблема паркувальних місць завжди гостро обговорювалася у нашому місті. Так сьогодні біля Старого Ринку на здавалось би облаштованій парковці, де і беруть гроші за паркування, звалився паркан на автівку. Завдавши шкоди транспортному засобу, а саме зробивши царапину на обох дверцятах автомобіля», - пише Андрій.

Орендар парковки прибув на місце події тільки через годину, аби владнати скандал.

«Орендар, котрий якби офіційний по документам, не дуже то і спішив вирішити дану поблему, і вже після того як домовились викликати патрульну поліцію, через годину примчав аби розібратися із проблемою», - йдеться у дописі.

Так як паркан закріплений ненадійно, такі неприємні моменти часто відбуваються на парковці:

«Як пояснюють очевидці, паркан звалюється на припарковані авто вже не вперше, але люди порою мовчки собі їхали далі і не зауважували. Орендар парковки, дротом постягував паркан, а місцями до дерев'яних кийків привязав металеву огорожу, на що він розраховував? Не відомо.

Так до слова, година паркування на даній парковці 6 грн/год, і за який такий сервіс сплачують люди котрі паркують авто наразі важко сказати. За дане пошкоджене авто відшкодували 7 тис. грн, скільки ще потрібно розбити автомобілів, щоб обладнати паркомісця в місті Луцьку.

Так бездіяльність керівника КП «АвтоПакрСервіс» Олександра Мартинюка можна побачити судячи із цієї приватної парковки біля Старого ринку», - проінформував Андрій Білан.






 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром