Теремно: привид на цвинтарі знову налякав мешканців

16 Жовтня 2016, 18:03
8836

Цвинтар в районі Теремно, що на околиці Луцька, відомий своїми старими похованнями і… привидом. Уже чимало людей розповідали про постать самотньої жінки, що «мешкає» серед могил.

Сам наглядач цвинтаря розповідав «Таблоїду Волині» про свою «зустріч» з містичною постаттю. Нові історії розповіли виданню жителі селища неподалік міста.

Молоді люди йшли по трасі від «Епіцентру». Дві дівчини пішли вперед, а два юнаки – трохи позаду. Як розповів Дмитро, один зі свідків, вони повертались додому з торгового центру. Надворі вечоріло. Хлопці побачили, що дівчата раптово зупинились, дивлячись в сторону цвинтаря, що над дорогою.

«Ми наздогнали наших подруг і побачили, що вони просто в істериці. Оксана плакала, а Ірина просто вигукувала: «Ви що, не бачите?! Тож дивіться, дивіться!..». Ми подивилися в сторону, куди показували дівчата, але нічого не побачили. Якось більш-менш заспокоїли подруг, зайшли додому. Оксані навіть хотіли викликати швидку, бо вона була така налякана, просто билася в істериці. Вже потім вони розповіли, що побачили серед могил дуже високу жінку в білому. В руках у неї була мотузка і вона махала дівчатам, типу кликала до себе», – розповів Дмитро.

Один з мешканців будинку неподалік цвинтаря теж підтвердив, що бачив постать жінки, яка ходила вночі серед могил і «чи то вила, чи то плакала, моторошно дуже».

Неподалік цвинтаря, де й досі хоронять померлих є ще й дуже старе поховання. Деякі пам’ятники, що збереглися, датовані кінцем 1800-х років.

Коментарі
17 Жовтня 2016, 04:27
І старим, і молодим треба менше пити. :)
19 Жовтня 2016, 00:14
Шановний Ghost Buster, з Вами важко не погодитись!
20 Жовтня 2016, 00:52
З Лагуни, напевно, повертались
05 Листопада 2016, 16:56
Душе моторошно
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром