У Луцьку відзначать річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

07 Травня 2019, 10:58
2078

У Луцьку відбудуться заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Заходи організують у середу, 8 травня.

Розклад заходів:

10:00 – панахида за загиблими та покладання квітів до пам'ятного знаку «Поранений солдат» на меморіальному комплексі «Вічна Слава» та покладання квітів до братських могил, пам'ятників, пам'ятних знаків у мікрорайонах Теремно, Вересневе, на вулиці Гнідавській.

13:00 – концерт духового оркестру Центру військово-музейного мистецтва повітряних сил Збройних сил України (місто Вінниця) в рамках проекту «Армія з народом» на Театральному майдані;

17:00 – концерт «Пам’ятаємо минуле заради майбутнього» за участі народного аматорського чоловічого хору ветеранів війни та праці «Подвиг» і народної аматорської хорової капели «Посвіт» у Палаці культури міста Луцька;

22:00 – мистецька акція «Перша хвилина миру».

9 травня о 10:00 відбудеться вшанування пам'яті жертв Другої світової війни біля центрального монументу на меморіальному комплексі «Вічна Слава» та покладання квітів до пам’ятних знаків.

Згідно з розпорядженням, ветерани Другої світової війни отримають щорічну разову грошову допомогу.

У бібліотечних закладах міста відбудуться виставки літератури, зустрічі з ветеранами, години пам’яті, інші тематичні заходи, присвячені Дню пам'яті та примирення та 74-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У загальноосвітніх навчальних закладах міста проведуть тематичні заходи, пов’язані з історичними подіями Другої світової війни, зустрічі з ветеранами війни, учасниками національно-визвольного руху, виховні години з залученням бійців АТО.

Читайте також: Михаїл освятить церкву в Луцьку.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром