Лучанина, який обікрав автомобіль, взяли під варту

07 Травня 2019, 09:17
Фото ілюстративне 1796
Фото ілюстративне

У Луцьку розслідують справу про вчинення 57-річним лучанином крадіжок.

Неодноразово судимий, у тому числі за злочини проти власності, чоловік під ранок 3 травня, пошкодивши замок у припаркованому поблизу будинку на вулиці Львівській в обласному центрі Волині автомобілі «Mercedes А170», викрав з нього сумку з грішми, документами та речами, заподіявши потерпілій майнову шкоду на загальну суму 1500 гривень, – інформує прес-служба прокуратури області.

Невдовзі зловмисника затримали. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, та обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування. Встановлюється причетність чоловіка до вчинення інших злочинів.

Луцька місцева прокуратура принагідно нагадує автовласникам про те, що, аби попередити крадіжки з автомобілів, необхідно:

  • Обладнати автомобіль протиугінними приладами.
  • Не залишати авто незамкненим без нагляду.
  • На вулиці ставити автомобіль лише в освітлених місцях.
  • Не залишати в авто магнітолу, відеореєстратор, техніку та інші цінні речі, а також особисті документи і готівку, навіть якщо відлучаєтеся ненадовго.

«Якщо ваш автомобіль все ж таки обікрали  – не торкайтесь транспортного засобу і в жодному разі не сідайте за кермо.  Одразу телефонуйте «102». Оглядаючи пошкодження автомобіля або наявність особистих речей – ви знищуєте всі речові докази і мінімізуєте шанси встановити злочинця. Пам'ятайте – лише ваша пильність та передбачливість убезпечить вас від того, щоб не стати жертвою злочину», – йдеться у повідомленні.

Читати також: Злодійку, яка крала в лучанок сережки, взяли під варту

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром