«Волинь» перемогла принципового суперника і вийшла на друге місце

06 Травня 2019, 22:03
2282

Завдяки домашній перемозі над принциповим суперником – «Колосом» – луцька «Волинь» піднялася на друге місце у першій лізі.

Про це повідомляє прес-служба луцького ФК.

У матчі проти «Колоса» на першому плані для обох команд був результат. А за дощової погоди це ще й вилилося у невелику кількість гольових моментів.

У гостей Володимир Лисенко пробив вище воріт з перспективного штрафного, а у нашої команди стандартне положення завершилося небезпечною подачею Дениса Кожанова, після якої трохи дістав головою до м’яча Міха Горопевшек.

Гол «Волині» став дещо несподіваним – після прострілу Олександра Климця «кулястий» відскочив до Кожанова, який двічі пробивав по воротах, і після другого з них м’яч зрикошетив у ноги Ігорю Карпенку, який з близької дистанції розстріляв ворота Антона Яшкова. Офсайду, як показав телеповтор, дійсно не було – у гостей на лінії затримався Андрій Сахневич, тож арбітр вказав на центр поля – 1:0. А команди так і не спромоглися змінити рахунок до перерви.

Невеликі спалахи активності у команд були уже в середині другого тайму. В епіцентрі подій у карній зоні «Волині» двічі опинявся Лисенко, однак його удари після флангових подач були або неточними, а один із них прилетів у руки Богдану Когуту. Не вдалося забити й Климцю, який увійшов у карну зону, однак ударом влучив у Максима Максименка.

Вирішальною в матчі стала 78-ма хвилина. Гольову контратаку «Волині» почали гравці, що вийшли на заміну – Дмитро Козьбан вдало вступив у боротьбу в центрі поля і переадресував м’яч Олексію Зінкевичу. Той у свою чергу, обігравши захисника, віддав на Климця, який прострілив на дальню стійку – а там уже чатував Кожанов, який відправив у сітку свій 13-й гол у сезоні – 2:0.

Гості кинулися рятувати матч і створили кілька моментів. Зокрема, Лисенко сильним ударом влучив у Горопевшека, а Денис Костишин з льоту не влучив у ворота. На 89-й хвилині гравці «Колоса» таки досягли свого – у них пройшла подача з правого флангу, Джемаль Кизилатеш головою підняв над нашим штрафним майданчиком «свічку», а Лисенко, можливо, з порушенням правил, виграв боротьбу у Когута та ударом через себе з близької відстані скоротив відставання у рахунку – 2:1. Утім, відігратися у гостей можливостей та часу вже не було.

Фінальний свисток зафіксував мінімальний успіх «Волині», яка піднялася на другу сходинку турнірної таблиці Першої ліги. 

Читайте також: Луцька «Волинь» здобула результативну перемогу в Києві

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром