У місті відгриміли «Сталеві серця»

15 Жовтня 2016, 18:27
2131

З нагоди річниці створення УПА у Луцьку та Дня захисника України на Покрову вперше відбувся патріотичний фестиваль «Сталеві серця».

Організаторами дійства став відділ у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради та фестиваль «Бандерштат», - повідомляє Таблоїд Волині.

«Започатковуємо святкування Дня захисника України у новому, незвичному форматі для міста, адже крім силового захисту, наша держава потребує й культурно-мистецького, тому у цей день звучатиме тільки українська, патріотична сучасна музика!», – зазначив начальник відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради Олексій Веремійчик.
 
«Як раз тоді, коли вже сезон фестивалів добігає кінця, у Луцьку починають свою історію «Сталеві серця», – наголосила ведуча Вікторія Жуковська.

До того ж, організатори пообіцяли зробити дійство щорічним і запрошувати щоразу потужніших музикантів та вокалістів.

На дебютному фесті публіку розважали гурти з Луцька – «Чорні Черешні», «Фіолет», «Тартак» і гості з Івано-Франківська – «Патроничі».

До слова, вокаліст «Фіолету» Сергій Мартинюк анонсував, що в рамках фестивалю «Сталеві серця» гурт відіграв «нульовий» концерт туру на підтримку альбому «True love», адже в основному переліку турових міст Луцька немає.

А Олександр Положинський поділився, що вперше виступив із «Тартаком» у своєму рідному Луцьку на Покрову.

Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО































































































 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром