Про що говорила молодь із Харкова з луцьким мером

15 Жовтня 2016, 17:22
1858 Джерело: lutskrada.gov.ua

Представники Молодіжної ради міста Харків перебувають з візитом у Луцьку. Вони завітали з метою обміну досвідом між містами Луцьк та Харків.

Про це інформують на сайті міської ради.

У рамках поїздки відбулася зустріч з міським головою Миколою Романюком. Вона відбувалася у формі діалогу, члени делегації мали можливість поспілкуватися та поставити міському голові запитання стосовно підтримки громадських ініціатив, участі молоді в прийнятті управлінських рішень, стратегії розвитку міста тощо.

Найбільше гостей цікавила міжнародна співпраця. Микола Романюк розповів про вже реалізовані міжнародні проекти та проекти, що наразі реалізовуються, або знаходяться в режимі розробки. Зокрема, найбільше проетів було реалізовано в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна.

Це - покращення надання адміністративних послуг населенню транскордонних регіонів шляхом створення мережі центрів надання адміністративних послуг, модернізація зоопарку, спільна мережа співпраці у сфері культури та соціального захисту з метою розвитку міст з польсько-українського прикордоння, транскордонний центр культурного співробітництва Люблін-Луцьк.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що дуже важливо, що саме молоді люди беруть активну участь у вирішенні актуальних проблем для міста і країни вцілому. «Такі зустрічі, співпраця між містами є надзвичайно важливими, особливо в теперішній час. Адже якщо спільно напрацьовувати проекти, то в майбутньому це буде корисним для всієї України», - сказав він.

Члени делегації ознайомилися з роботою департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку». У рамках поїздки гості матимуть нагоду познайомитись з історією та культурою нашого міста, поспілкуватися та поділится враженнями і досвідом. Також між Молодіжною радою міста Луцька та Молодіжною радою міста Харків буде підписано меморандум про співпрацю.








 

Коментарі
16 Жовтня 2016, 13:39
Мер показав європейський срач Візового центру під міською радою і автостоянку по вул. Лесі Українки
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром