«Бандера – наш Герой»: лучани зі смолоскипами вшанували національних героїв

15 Жовтня 2016, 11:38
2309

Декілька десятків осіб пройшли від Київського майдану до Замкової площі зі смолоскипами, вшанувавши національних героїв України.

Смолоскипний марш відбувся у п'ятницю, 14 жовтня. Про це повідомляє ІА Волинські новини.

Традиційно, захід організовувало ГО «Національний альянс». Після недовготривалих зборів учасники маршу рушили у супроводі патрульних автомобілів та рятувальників у напрямку центру міста.

Марш супроводжувався націоналістичними гаслами на підтримку провідників ОУН-УПА Степана Бандери та Романа Шухевича. Також молодь викрикувала гасла «Бандера – наш Герой, Покрова – наше свято!», «Комуняку – на гілляку!», «Бандера, Шухевич – Герої України» тощо.

Марш зробив зупинку біля оновленого фотостенду пам’яті Героїв Небесної сотні та загиблих в АТО волинян. Там депутат Луцької міської ради та «нацальянсівець» Павло Данильчук звернувся до присутніх з подякую за те, що вони зібрались на таку акцію. Також зауважив, що цьогорічний марш є не таким багаточисельним, адже чимало волинян вирушили на аналогічні дійства до Києва.

Разом з тим додав, що такі акції необхідно організовувати, адже, з його слів, за націоналістичною молоддю – майбутнє країни.

Згодом колона продовжила рух – учасники маршу покрокували вулицею Лесі Українки на Замкову площу міста.


























 

Коментарі
15 Жовтня 2016, 16:46
Бандера – наш Герой!!!<br/>Пільсуцький зрадник українського народу!!!!!
17 Жовтня 2016, 15:06
Герої наші хлопці,які гинуть захищаючи своєю кров&quot;ю Україну,А це бандит,який сидів в Німеччині, а його поплічники вбивали своїх судів стариків і дітей.кого захищаючи? Так і не понятно.Жах
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024