Герої – серед нас: у місті відкрили виставку світлин фронтовиків російсько-української війни

14 Жовтня 2016, 17:01
2982

У Луцьку представили фотовиставку бійців, які при першій потребі пішли боронити країну від агресора, а повернувшись на мирну територію, продовжують будувати вільну країну.

Фотовиставку героїв підготував заслужений журналіст України Валерій Мельник спільно з відділом інформаційної політики облдержадміністрації до Дня захисника України.

Він зауважив,  що 17 бійців, портрети яких представленні на виставці,  то лише початок роботи з увіковічення героїв.  

«Я впевнений,  що про них буде написано дуже багато книг,  буде знято дуже багато фільмів. Ця виставка – перший крок до того, щоби віддати належне не тільки тим, які полягли на полі бою, а й нашим живим героям. Героям, бо кожна людина, яка зуміла побороти свій страх  і піти захищати свою землю – вже герой», – зауважив Валерій Мельник.

Привітав бійців і голова Волинської обласної адміністрації Володимир Гунчик. Він зазначив, що бійці і на мирній землі продовжують розбудовувати українську державу, адже саме вони стали тими, з кого беруть приклад, на кого рівняються волинські діти.

«Сьогодні величний день  Ми щиро дякуємо за мужність і героїзм, який ви  проявили при захисті нашої держави  і проявляєте сьогодні у трудових буднях, лишаючи за собою шлейф патріотичного виховання для наших молодих людей,  які дивляться на вас, вчаться у вас і хочуть бути вам подібними. Слава вам і хвала», – підсумував Володимир Гунчик.  





















 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром