Театральний майдан: освятили фотостенд загиблих за Україну волинян

14 Жовтня 2016, 15:26
2391

У центрі міста освятили доповнений стенд зі світлинами волинських героїв, які віддали своє життя, захищаючи східні кордони України.

Освячення відбулося 14 жовтня на свято Покрови поблизу Свято-Троїцького кафедрального собору.

На захід зібралися рідні та близькі загиблих військових, представники місцевої влади та небайдужі лучани.

Луцький міський голова Микола Романюк висловив співчуття родичам загиблих та зазначив, що пам'ять про їх подвиг ніколи не зникне.

«Прийміть щирі слова співчуття, нехай вам допомагає Бог. А пам'ять про ваших дітей залишиться у наших серцях.  Слава нашим героям! Слава Україні!» – наголосив мер міста.

Освячував фотостенд митрополит Луцький і Волинський УКПЦ КП Михаїл.

Він зауважив,  що не випадково у цей день усіх героїв Волинської землі об’єднали в одному пам’ятному стенді. Це символ того,  що українці повинні також бути єдиними у своїх прагненнях до розбудови держави.

«Хай пам'ять про героїв,  яких ми сьогодні вшанували і зібрали разом тут, буде закликом любові до своєї землі,  охороняти свою землю  і бути єдиним цілим.  Єдиною великою волинською,  українською громадою», – підсумував Михаїл.

Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО






















 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром