Луцьком курсуватимуть тролейбуси з Гдині

14 Жовтня 2016, 15:01
1635 Джерело: en.wikipedia.org

Міський голова Луцька Микола Романюк разом із заступником Сергієм Григоренком та директором Луцького підприємства електротранспорту Ігорем Грицюком зустрілися з представниками офіційної делегації з міста Гдиня (Республіка Польща).

Зустріч відбулася 14 жовтня, – повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Разом із заступником голови ради міста Гдиня Беатою Шадзюль та представником тролейбусного підприємства Міколаєм Бартоломейчиком обговорили питання налагодження співпраці між Луцьком і Гдинею.

Так, у 2017 році планують за вигідною ціною передати в експлуатацію Луцькому підприємству електротранспорту шість вживаних польських тролейбусів із Гдині, які перебувають у хорошому технічному стані та цілком придатні для оновлення рухомого складу ЛПЕ.

Також учасники зустрічі окреслили й інші перспективні напрямки співпраці із польським містом на наступний рік, зокрема в галузі культури, спорту, освіти. Розмовляли про спільний відпочинок дітей та школярів із Луцька та Польщі, інтерактивне спілкування молоді, культурно-мистецькі заходи у містах, можливість стажування у Польщі для працівників структурних підрозділів міської ради та багато інших.

Наприкінці міський голова Микола Романюк подякував польським колегам за готовність до співпраці, побажав гарного перебування у Луцьку та запросив відвідати урочисті заходи, які сьогодні відбудуться у нашому місті з нагоди Дня захисника України.

Коментарі
14 Жовтня 2016, 20:21
Ви краще для міської ради усе вживане купуйте вона ж уся вживана...<br/>Це скільки вони вам дали хабаря за те щоб ви їхнє гімно підібрали?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром