Гаразджа: рідні, побратими та небайдужі лучани вшанували загиблих Героїв

14 Жовтня 2016, 14:44
2418

У День захисника України на Алеї почесних поховань відслужили панахиду та поклали квіти до могил загиблих військовослужбовців.

Панахида на Гаразджинському кладовищі відбулася у п’ятницю, 14 жовтня.

Помолитися за душі загиблих прийшли родичі, близькі, друзі, побратими та представники влади міста і області.

Міський голова Микола Романюк попросив присутніх віддати данину полеглим Героям і вшанувати їх хвилиною мовчання.

«Вони захищали нашу державу на сході України від російського агресора. Це дійсно Герої нашого часу. Завдяки ним сьогодні ми маємо можливість жити і працювати. Прошу вшанувати пам'ять усіх загиблих хвилиною мовчання», – закликав Микола Романюк.

Після чого розпочали молитву, по закінченню якої митрополит Луцький і Волинський Михаїл наголосив на тому, що пам'ять про загиблих військовослужбовців житиме вічно.

«Вони ніколи не вмирають ні в наших молитвах, ні в наших серцях, ні в нашій пам’яті. Слава Україні!» – виголосив митрополит Михаїл.

На завершення присутні заспівали гімн України та поклали квіти до могил загиблих бійців, які покропили свяченою водою.
















1

1

1























 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром