Повідомили, чи відкриють в'їзд на кладовище у Гаразджі

03 Травня 2019, 11:47
2145

На кладовищі у селі Гаразджа працює очисна комунальна техніка, однак в'їзд на кладовище поки що не відкриють.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив заступник мера Григорій Недопад.

«У відповідь на скарги окремих осіб стосовно перекритого проїзду на кладовище у селі Гаразджа, варто зауважити, що рішення про обмеження в'їзду прийнято виконкомом Луцької міської ради від 7 липня 2016 року. Правила дозволяють в'їзд приватного транспорту лише протягом 30-ти днів напередодні Великодніх свят. Оскільки всі ми хочемо жити в цивілізованому місті, то і правила повинні бути єдиними для всіх», – йдеться у повідомленні.

Зараз на цвинтарі працює очисна комунальна техніка для вивезення сміття, на всій територій забезпечуються порядок і чистота.

«Бажаючі внести корективи щодо усталених правил можуть звертатися із пропозиціями, які будуть розглянуті. Однак місце спокою не може перетворюватися на громадську парковку. Оглянувши кладовище, переконалися, що рішення виконкому дотримані в повній мірі, порядок і своєчасне прибирання забезпечені», – додав Григорій Недопад.

Коментарі
03 Травня 2019, 15:28
Вивозять сміття можливо раз на рік. В туалет на території кладовища не можливо зайти. Все обісрано. Жах!!!
03 Травня 2019, 21:42
Ні в якому разі не можна відкривати вїзд!!!!!Бидло не тільки літає по кладовищу а ще й вмикають музику в машинах!!! Дайте спокій спочилим! Старенькі люди на машинах не їздять в основному молоді й здорові
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром