Валерій Маренич просить у влади звання Героя України

10 Вересня 2015, 09:04
2443

Народний артист України побував на прийомі у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.

Артист бідкається, що його колеги з сусідніх країн нині перебувають на зовсім іншому рівні, а в нього немає навіть концертів. Це не дає змоги продовжувати свою працю та зберігати потенціал на високому рівні, пише Волинський інформаційний портал.

У народного артиста виникла проблема з облаштуванням квартири, яку йому виділила держава. В середині приміщення відсутні двері. Це створює проблеми, яких і без того багато в екс-соліста «Тріо Маренич».

Також Валерій Маренич попросив голову ОДА допомогти у вирішенні питання з присвоєння звання Героя України. Він розповів, що це рішення тягнеться ще з часів президенства Ющенка і донині залишається на тому ж місці.

«На наших піснях виросло ціле покоління. Немає в світі такої держави, яка не співала б «Несе Галя воду…» чи «Чом ти не прийшов?» – підкреслив артист.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик пообіцяв вирішити проблемне питання з відсутністю дверей у квартирі Маренича, а також зобов’язався надіслати подання в Міністерство культури та в відповідні стуктури для присвоєння відомому волинянину звання Героя України. Володимир Гунчик намагатиметься посприяти і тому, щоб сценічна діяльність Валерія Маренича, як артиста, продовжувалася.

Є варіант, що у 2015–2016 роках ми знову почуємо відомого виконавця, який працюватиме з новою силою.

Коментарі
10 Вересня 2015, 17:39
Маренич, звичайно , легенда України, радянської. А зараз .він просто трохи алкоголік. З руками , з ногами , торохи з головою.Нема в людей совісті. Працюй , а не проси, чучело!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром