На очистку Стиру виділять 10 мільйонів

03 Травня 2019, 15:50
1884

Загальна вартість проекту з поточного ремонту водойми в районі вулиць Гнідавська – Ковельська становить 10 мільйонів гривень.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів депутат Сергій Була озвучив правку, якою пропонували виділити один мільйон гривень на проведення робіт з розчистки заплави річки Стир в районі вулиць Гнідавська - Ковельська. Він наголосив, що загальний кошторис робіт, згідно розробленого проекту, становить більше 10 мільйонів гривень.

На замовлення виконавчого комітету міської ради та завдання на проектування акціонерного товариства «Інститут «Волиньводпроект» у 2018 році виготовлена проектно-кошторисна документація на виконання робіт із поточного ремонту водойми в районі вулиці Гнідавської – вулиці Ковельської.

Проектною документацією передбачається видалення мулового осаду та рослинних залишків на існуючій водоймі в заплаві річки  Стир площею водного плеса 14 гектарів за допомогою дизельного земснаряда, з облаштуванням 2-х зимувальних ям для водних біоресурсів.

Загальна кошторисна вартість об’єкта будівництва (включаючи проектно- вишукувальні роботи) в поточних цінах станом на 5 грудня 2018 року становить
10 мільйонів 169 тисяч гривень.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром