Лучан навчать говорити про реформи простою мовою

03 Травня 2019, 09:13
Фото ілюстративне 1898
Фото ілюстративне

У Луцьку в Молодіжному центрі Волині Сергій Горовенко з ініціативи «Абетка реформ» поділиться історією проекту, який запропонував новий підхід до пояснення реформ простою мовою.

Захід відбудеться 4 травня о 19:00, – повідомили у Молодіжному центрі.

Протягом останніх років тема реформ звучала в ЗМІ, соцмережах та просто на вулиці чи не щодня. Одні говорять про успіхи, інші висловлюють своє розчарування, а деякі просто не відчувають змін, насправді не розуміючи, у чому ж вони полягають.

У рамках заходу відбудеться презентація «Абетки реформ» – ілюстрованої книжки для дітей та дорослих, де про реформи говорять простою мовою у вигляді казок, коротких історій та зрозумілих пояснень.

«Навіщо говорити про реформи дітям? Чому навіть незначні зміни є важливими? Як пояснити складні речі так, щоб це зрозумів кожен? Запрошуємо всіх, хто працює з дітьми, у кого є свої діти або ж будь-кого, кому не байдужі теми змін в Україні. Після заходу Ви зможете навчитись «пояснювати на пальцях» складні та важливі для розвитку суспільства речі», – кажуть організатори.

Участь безкоштовна за попередньої реєстрації - https://forms.gle/8pjxQYHCdASEgiJb6


Довідково: «Абетка реформ» – проект, створений випускниками Відкритого Університету Реформ (освітнього проекту Реанімаційного Пакету Реформ та Центру демократії та верховенства права) за підтримки Швеції.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром