У Луцьку згадали про демобілізованих бійців

14 Жовтня 2016, 09:50
1946 Джерело: 112 Украина

У місті розробляють програму підтримки демобілізованих, які воювали в російсько-українській війні.

Про це депутат міської ради Микола Федік розповів в ефірі програми «Луцьк: обранці громади» на радіостанції «СіД FM».

Депутат повідомив, що Луцька міська рада доповнить програму підтримки мобілізованих бійців та пропише у ній основні пункти підтримки демобілізованих.

Зокрема мова йде про створення єдиного вікна у департаменті соціального захисту, де бійці зможуть отримувати інформаційну підтримку.

«Ми стикаємося з тим,  що у нас не всі учасники російсько-української війни знають про свої права.  Тобто вони матимуть куди звернутися,  де їм нададуть належну інформаційну підтримку і покажуть, які вони мають права», – зауважив депутат.

Окрім того, демобілізовані матимуть можливість користуватися юридичними послугами. Для цього,  за словами депутата, необхідно буде укласти договір з юридичною фірмою.

«Є багато учасників війни,  яка ще досі триває, тому можливо необхідний договір з фірмою, аби юридичну допомогу отримали всі,  хто звернеться», – припустив Микола Федік.

Не менш важливим пунктом стане і медичне вікно, де сімейні лікарі та психологи надаватимуть допомогу бійцям. Передбачити хочуть і гроші на санаторне лікування.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
30/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром