Сквер біля школи №22 не будуть забудовувати

13 Жовтня 2016, 16:05
3207

Громада Луцька відстояла від забудови сквер на проспекті Відродження біля 22-ї школи.

Про це повідомляє прес-служба «Народного Контролю».

Батьки учнів і тутешні мешканці додають – зелена зона тут вкрай необхідна. Тож думка про те, що парк можуть забудувати, їх неабияк непокоїла.

Аби зелену зону не знищили забудовники, треба надати їй офіційний статус скверу. З такою ініціативою виступили депутати міськради від «Народного контролю».

«На жовтневу сесію готується відповідний проект рішення, і я сподіваюся, що абсолютно всі депутати підтримають цю ініціативу», – зазначив активіст Михайло Шелеп.

У мерії погоджуються – зміна статусу зеленої зони справді убезпечить її у майбутньому від висоток.

«Дозволів отримати нереально і генплан забороняє, і статус скверу забороняє. Чому для нас важливий статус скверу? Бо є півгектара території, за якими має хтось дивитися», – зауважив заступник міського голови Луцька Юрій Моклиця.

Нагадаємо, що раніше депутати міськради підтримали звернення релігійної громади Різдва Христового про надання дозволу на будівництво нової церкви поблизу школи №22.

У відповідь на це рішення, лучани зареєстрували петицію, у якій виступили проти забудови зеленої зони. До слова, петицію підписали 345 осіб з 300 необхідних.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром