Життя без абортів, неочікувані герої та історія зцілення – у святковому випуску тижневика «Сім’я і Дім»

13 Жовтня 2016, 14:26
1777 Джерело: facebook.com

У номері від 13 жовтня читайте інтерв’ю заслуженого учителя України, який першим у Луцьку створив клас із предмету «Захист Вітчизни».

Також інтерв’ю виданню з нагоди державного свята Дня захисника України дав голова Волинської облдержадміністраці Володимир Гунчик. Чиновник розповів про державну політику у сфері оборони. А подружжя військових з Іванич поділилося особистою історією боротьби за Батьківщину і зцілення єдиної донечки. 

Журналісти «Сім’ї і дому» поспілкувалися з неочікуваним героєм гучного згоранського запливу політиків - вчителем фізкультури з Туріського району Леонідом Гаврилюком. Саме він першим переплив озеро, та ще й без спеціального гідрокостюму. 

Читайте і про те як на Поліссі відкривали лісову дорогу, що краща за автотрасу, який розкішний дитсадок збудувала найбагатша сільрада Любомльщини і як у маленькому селі Загаї Горохівського району освітлюють вулиці за допомогою сонячної енергії. 

На сторінці «Здоров’я» знайдете інтерв’ю доктора медицини з Хорватії, який пропагує статеве життя без контрацептивів і абортів та аналітичний матеріал про реформу охорони здоров’я в  Україні. 

На сторінці спорт – інтерв’ю з новачком команди «Волиньбаскет» Артемом Чемякіним і чемпіоном України з тайського боксу Сергієм Снитюком з Луцька. 

Традиційно у номері новини Волині, кіно, шоу-бізнесу, історії кохання, програма телепередач, прогноз погоди, кросворд, гороскоп, рецепти і багато приватних оголошень. 


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром