Комунальні підприємства стануть відкритішими для лучан

13 Жовтня 2016, 13:05
1900 Джерело: UNDP in Ukraine

Жителям міста нададуть більше інформації про комунальні заклади та підприємства.

Відповідний проект рішення розглянути депутати на засіданні комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва у четвер, 13 жовтня.

Громадська активістка Марія Доманська розповіла, що досліджувала наявність необхідної інформації на сторінках КП і виявила, що її недостатньо.

Зокрема перевіряли, чи зазначені на сторінках підприємств керівники, заступники, їх контактні дані та декларації про доходи, чи представлені фінансові звіти підприємств, аудиторська перевірка, ціни на послуги, та закупівлі.

Марія Доманська розповідає, що проект рішення має на меті уніфікувати та стандартизувати інформацію про комунальні підприємства та комунальні заклади міста.

У кінцевому результаті кожен зможе знайти у переліку певну комунальну установу та дізнатися усю інформацію про неї. Зокрема, мама, віддаючи дитину до школи, вже наперед знатиме, в яких умовах займатиметься дитина та що їстиме.

Крім того, проект не передбачає додаткових фінансових витрат, адже у кожній з установ є інформаційний відділ, який повинен готувати та оприлюднювати інформацію.

 

Коментарі
14 Жовтня 2016, 02:39
Добра новина! Хотілося б ще ЖЕКи так само побачити зі всіма їх структурами та керівниками. Місто має знати своїх "героїв"!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром