Соборності: лучанин ледь не згорів через цигарку

13 Жовтня 2016, 11:45
1760 Джерело: teren.in.ua

Луцькі пожежні буквально витягли з полум'я та отруйного смогу чоловіка, який заснув з цигаркою у ліжку.

Через пожежу городянин отримав опіки та непритомним потрапив до лікарні, повідомляють на сторінках тижневика «Сім’я і Дім».

Пригода сталася в квартирі на проспекті Соборності. Серед ночі 10 жовтня сусіди потерпілого помітили, як із його оселі валить дим. Негайно викликали пожежних.

– Тим часом господар квартири, яка горіла, зумів виповзти на поріг. Знепритомнів. Люди допомагали, чим могли. Викликали медиків, – розповіли вогнеборці.   

Згодом з'ясувалося, що через цигарку зайнявся диван, на якому ночував господар. Вогонь миттю охопив постіль. Потерпілий обпік спину та стегна. Заодно отруївся чадним димом. На щастя, пожежні вчасно прибули на допомогу і врятували безпечного городянина.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром