Керівниця апарату Луцького міськрайонного суду може отримати посаду в Антикорсуді

30 Квітня 2019, 10:17
тестування розпочнуться вже 13 травня 1893
тестування розпочнуться вже 13 травня

На конкурс на посаду керівника апарату Вищого антикорупційного суду подалося дев’ятеро кандидатів, серед них – лучанка Наталія Тимощук.

Про це повідомляє Slidstvo.info.

Керівник апарату Вищого антикорупційного суду відповідатиме за забезпечення роботи суду: його штат, документообіг і забезпечення всім необхідним. Тестування розпочнуться вже 13 травня.

В Антикорсуді вже незабаром судитимуть підозрюваних у корупційних злочинах високопоставлених чиновників — депутатів, членів Кабміну, суддів тощо. На його створенні наполягали, зокрема, міжнародні партнери України.

Наталія Тимощук керує апаратом Луцького міськрайонного суду. Минулого року вона отримала нагороду «Людина року. Волинь».

Водночас її чоловік Василь Тимощук, фігурував у розслідуванні «Рівненської агенції журналістських розслідувань». За інформацією журналістів, задеклароване ним майно не відповідає прибуткам працівників медико-соціальних експертних комісій у Луцьку. Йому, зокрема, належать чотири будинки та дві недобудови в селі Олешки Івано-Франківської області.

Сама Наталія Тимощук задекларувала 10 земельних ділянок і 13 нежитлових приміщень площею понад 6 тисяч квадратних метрів. Родина володіє землею та квартирою в Луцьку, та ділянками у Волинській області.

За минулий рік Наталія Тимощук задекларувала майже 400 тисяч гривень зарплати, 10 тисяч гривень материнської допомоги, її чоловік — 200 тисяч гривень зарплати і 60 тисяч прибутку від продажу майна.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024