Лучанин шукає матір, яка безслідно зникла місяць тому

12 Жовтня 2016, 16:04
2106

У місті розшукують лучанку Ольгу Тарасенко, яка вийшла у справах 15 вересня і досі не повернулася додому.

З проханням про допомогу у редакцію Район.Луцьк звернувся Сергій Тарасенко, син зниклої пенсіонерки.

За його словами, мати того дня поїхала в обчислювальний центр субсидії на Ковельську, 66 і не повернулася додому.

Перед цим жінка телефонувала Сергію і повідомила, що повертатиметься додому і сідатиме на маршрутку. Коли чоловік приїхав до матері на квартиру і нікого не застав, звернувся у поліцію.

Пошуки поки не дають результатів, звернення у прокуратуру теж. Хоча там заспокоїли: «Поки немає тіла, є надія, що вона жива». На це надіється і син зниклої пенсіонерки.

Сергій каже, що мати була «бойова» і при світлій пам'яті, тому загубитися так несподівано не могла. Не є виключенням те, що жінку викрали і десь утримують силою. 

Прикмети: була одягнена у голубу хустку з квітами, куртку утеплену синього кольору з кольоровими смужками, чорні спортивні штани з синіми смужками з боків, кросівки «Адідас» з трьома смужками. При собі мала чорну сумку з квітами, а також всі документи: паспорт, пенсійне посвідчення, мобілку, ключі від квартири та документи на неї.

Залишається надія, що Ольга Василівна все-таки жива, тому всіх небайдужих лучан, які володіють будь-якою інформацією про місцезнаходження жінки, просимо повідомити за телефонами, вказаними в оголошенні, або у редакцію Район.Луцьк: 066 41 32 928.

Зауважимо, на фото зникла жінка виглядає значно молодше. 





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром