У місті затримали два автомобілі зі зброєю та наркотиками

12 Жовтня 2016, 12:07
1879 Джерело: facebook.com

Луцькі патрульні затримали небезпечних осіб зі зброєю і наркотиками.

12 жовтня близько 4:00 патрульні зупинили за порушення ПДР автомобіль Мерседес, – повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.

Під час огляду транспортного засобу виявили згорток паперу з подрібненою речовиною зеленого кольору, схожою на канабіс. Під час розмови з’ясували, що речовина належить пасажиру.

Усередині транспортного засобу стояв різкий запах наркотичних речовин. Водія вирішили відправити в наркодиспансер, щоб перевірити, чи керував він автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

А близько 6:00 за порушення ПДР патрульні зупинили БМВ. При огляді транспортного засобу виявили предмет, схожий на травматичний пістолет з набоями і без документів, предмет, схожий на ніж, порошок білого кольору в пакетах, речовину рослинного походження зеленого кольору, схожу на канабіс.

В автомобілі було чотири особи. Одного чоловіка забрала швидка через нібито погане самопочуття. Інших трьох освідували в наркодиспансері на стан алкогольного й наркотичного сп’яніння та передали слідчому.

За попередньою інформацією, серед них є особи, які були засуджені раніше.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром