Люди з нашого району: Людмила, продає квас на ЛПЗ

12 Жовтня 2016, 13:16
2495

39-річна Людмила уже протягом 13 років займається продажем квасу у мікрорайоні ЛПЗ і любить свою роботу через спілкування з людьми та зручне розташування.

Наступною учасницею фотопроекту  Район.Луцьк стала продавчиня, яка розповіла про переваги і недоліки мікрорайону, у якому вже протягом довгого часу живе і займається улюбленою справою.


 

***

Народилася в Ковелі. Вийшла заміж і переїхала до Луцька. У районі ЛПЗ мешкаю з 1999 року. Тут працюю протягом 13 років. Багато хто мене вже знає, приходять і сусіди, і просто знайомі. Люблю спілкування з людьми, тому така робота мені подобається.

***

Не задумувалася над тим, щоб змінити місце працевлаштування. Живу недалеко звідси, зручно. 3-2 хвилини – і я вже вдома.

***

В цьому мікрорайоні мені жити подобається. Район озеленений, спокійний. На переїзд не погодилася б. В центрі, наприклад шумно, а тут тихенько, є і магазини, і базарчик, і маршрутки їздять. От родичі живуть у 33-му мікрорайоні, там мені чомусь не подобається. Всюди арки, будинки майже один на одному.

***

Але місць для відпочинку у нас небагато. Хлопці можуть піти випити пива десь, а для дівчат тут немає особливо, куди сходити. У парку нашому теж не гуляю. 


 

Розмовляла Оксана ВЛАСЮК, фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром