У селі біля Луцька влаштують змагання у пам’ять про загиблого воїна АТО

26 Квітня 2019, 12:40
2186

На стадіоні ЗОШ І-ІІІ ступенів селі Гірка Полонка відбудеться І-й турнір з футболу серед юнаків 2005 року народження, присвячений пам’яті загиблого воїна АТО Ігоря Климюка.

Захід організують у вівторок, 30 квітня, – повідомляє інформаційне агентство «ВолиньPost з посиланням на слова  заступника Гіркополонківського сільського голови Андрія Мороза.

Андрій Мороз розповів, що у Гіркополонківській ОТГ – понад 100 дітей, які регулярно грають у футбол. Тож, аби ще більше їх залучати до спорту, підвищувати їхню майстерність, пропагувати здоровий спосіб життя та вшанувати земляка Ігоря Климюка, вирішили започаткувати цей турнір. 

«Ігор загинув у січні 2017 року. Як тільки погодні умови стали сприятливими, вирішили організувати перший турнір на відкритому футбольному полі. З ініціативою до нас звернулися тренери та батьки дітей, яку ми підтримали. Погодили це питання з мамою нашого Героя Аллою Юхимівною! Підтримала ініціативу і дирекція нашої Гіркополонківської ЗОШ. Я їм усім дякую за підтримку. Надіємось, що ці змагання стануть традиційними, а кількість учасників змагань буде з кожним роком зростати!» – висловився заступник голови сільради. 

У турнірі візьмуть участь каманди:

1. «Гірка Полонка», село Гірка Полонка

2. «Забороль», село Забороль

3. «Любарт», місто Луцьк

4. «Адреналін», місто Луцьк

Початок турніру о 10:00. Організатори запрошують усіх прийти та підтримати команди.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром