У місті запрацював Польський клуб

11 Жовтня 2016, 13:25
2800 Джерело: hroniky.com

У Луцьку почав діяти Польський клуб.

Про це розповів віце-консул Генерального консульства у Луцьку Марек Запур, пишуть «Хроніки Любарта».

За його словами, метою діяльності клубу є зустрічі польськомовного середовища на різні культурні, політичні й актуальні теми. Клуб буде організовувати різні лекції, презентації, покази фільмів, обговорення тощо. Засідання відбуватимуться приблизно щотижня у різних місцях, головне ж місце зустрічей – антикафе Inner Space на вулиці Парковій.

Клуб постав з ініціативи Генерального консульства у Луцьку, а діяльність будуть підтримувати студенти полоністики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Клуб діє з початку жовтня 2016 року. За короткий час уже встигли організувати кілька заходів. Так, на відкритті клубу історик, культуролог, працівник «Будинку історичних зустрічей» у Варшаві Томаш Куба Козловський розповів про Першу світову війну на східних теренах Європи.

«Перша зустріч у Польському клубі була надзвичайно пізнавальною і емоційною. Ми не тільки послухали цікаву лекцію про першу світову війну, а й поспілкувалися.... Це тільки початок! Скільки усього цікавого попереду!», - оптимістично заявляють на facebook-сторінці клубу.

Участь у клубі є безкоштовною, запрошують усіх охочих.

1

1
Під час лекції в Inner Space
Під час лекції в Inner Space


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром