ДТП на Волі: стали відомі подробиці

11 Жовтня 2016, 12:12
2208 Джерело: goloskarpat.info

На проспекті Волі 10 жовтня автомобіль «Fiat Doblo» травмував 29-річну місцеву жительку. 

Деталі пригоди повідомили у прес-службі поліції.

ДТП сталася о 20:00. За кермом автомобіля «Fiat Doblo» перебував 52-річний житель обласного центру, який допустив наїзд транспортного засобу на пішохода. Швидка медична допомога доставила потерпілу в нейрохірургію центральної міської клінічної лікарні Луцька. В неї, зокрема, діагностували забійні садна попереку та забій тазу. Після допомоги медиків потерпіла від госпіталізації відмовилась.

Наразі поліцейські вирішують питання про відкриття кримінального провадження та проводять перевірку.

Цього ж дня на вулиці Ковельській у Луцьку 24-річний місцевий житель, не впоравшись з керуванням, допустив падіння зі скутера «Honda». Скутер не був зареєстрований в законному порядку.

Внаслідок падіння водій травмувався. Зокрема, в нього виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та компресійні переломи хребців. Його госпіталізували у відділення нейрохірургії Луцької міської клінічної лікарні.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром