Підгайці: жителі погрожують перекрити трасу Луцьк-Дубно

11 Жовтня 2016, 10:18
5160

Жителі села Підгайці обурені відміною маршрутки №30, через що й грозяться перекрити трасу Луцьк-Дубно. 

Так, Підгаєцька сільська рада підготувала звернення від мешканців до обласної адміністрації з приводу скасування маршрутки. Його на своїй сторінці у Facebook  розмістив один з місцевих жителів села Тарас Смолярчук, пише «Волинь24».

Мешканці обурені таким рішенням, оскільки є багато людей, які користуються послугами маршрутки №30. 

«Тільки в найбільшій на Волині сільській школі навчається понад 800 учнів, близько 50 з Луцька, працює 69 педагогів, більшість з них користуються послугами цієї маршрутки. В позаурочний час більше 200 дітей поспішають на заняття у секції, гуртки, клуби міста. Пенсіонери - на процедури в амбулаторію, батьки довозять діток в садочок», - йдеться в зверненні. 

Окрім того, зазначають мешканці й про те, що таке рішення міської ради Луцька стало ще одним випробуванням для мешканців у нелегкий для країни час. Саме тому просять не скасовувати маршрутку.

«Просимо зважити на наше прохання й відмінити абсурдне рішення, яке не несе додаткових фінансових навантажень на бюджет міста Луцька. Народному терпінню також приходить кінець і вже сьогодні у громаді панує думка про рішуче протистояння (протести, перекриття траси Луцьк-Дубно та інші)», - грозяться мешканці. 

«Ми погодились на будівництво насосних станцій для водозабору міста і втратили можливість користуватись індивідуальними колодязями, на нашій території проживають працівники багатьох підприємств та установ міста, які сплачують податок у міський бюджет. Постійно прибираємо тонни побутового сміття, яке нам залишають у придорожніх насадженнях нерядиві лучани. Але терпимо й надіємось на взаєморозуміння», - додають у зверненні.

Коментарі
11 Жовтня 2016, 21:27
Якщо є попит на маршрут навіщо його скасовувати? В Підгайцях живе багато друзів і родичів, а відсутність зручного доїзду обмежує наші зустрічі.
11 Жовтня 2016, 23:46
Знаєте, то вже якийсь абсурд: Що значить нерадиві лучани?! То можна так само сказати: Нерадиві жителі Підгаєць, коли возять своїх діток до Луцька на секції, викидають своє сміття на вулицях!!!! І взагалі - організуйте собі все там на місці - у Підгайцях, і не буде вам біди!
11 Жовтня 2016, 23:59
А підкажіть будь ласка, жителі с. Підгайці, а як доїхати до роботи в "час пік" жителям району вул. Дібнівської? З с. Підгаєць маршрутка "набита". Смішно сказати на роботі в оправдання на факт спізнення - маршрутка не зупинилась... Порадьте свому голові сільської ради здійснити хорошу справу і укласти договір з перевізником, що Ви мали міжміський маршрут, так як має найближче село Крупа, Лище, Воротнів. А то навіть 150 маршрут просра....
12 Жовтня 2016, 01:14
Рогулі,не сріться!
13 Жовтня 2016, 00:33
Правильно , потрібно добавити ще декілька маршруток 30 щоб і дубенська спокійно могла сілати ....
13 Жовтня 2016, 00:35
Правильно, ще треба добавити декілька маршруток 30 щоб на дубенській люди спокійно могли сісти у час пік в маршрутку ....а не відміняти .......
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром