За добу в місті тричі викликали евакуатор

11 Жовтня 2016, 09:38
2092 Джерело: facebook.com

Луцькі патрульні штрафують водіїв, які заважають руху пішоходів.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції.

10 жовтня екіпаж полісменів працював біля візового центру на вулиці Кривий Вал. Протягом години часу патрульні винесли більше п’яти постанов за порушення правил зупинки та стоянки автомобілів, одну з яких – на водія транспортного засобу з іноземними номерами.

Так, біля візового центру пішоходам заважав позашляховик Range Rover, запаркований на тротуарі. Інспектори знайшли водія та попросили його переїхати. Також на нього винесли постанову за статтею 122 КУпАП. Чоловік усунув правопорушення та переїхав.

Годиною пізніше інший екіпаж виявив автомобіль Mitsubishi Pajero, який також перегородив тротуар на вулиці Чорновола. Патрульні викликали евакуатор, оскільки водія на місці не було.

Однак через кілька хвилин з дитячої поліклініки вийшла жінка, яка зателефонувала чоловікові, щоб він переїхав. Водій також усунув правопорушення, а на нього винесли постанову за порушення правил зупинки/стоянки.

Загалом, за день патрульні тричі викликали евакуатор, однак щоразу з’являлися водії і перепарковувалися без порушень ПДР.

Коментарі
11 Жовтня 2016, 23:39
Устрашающій евакуатор)) бугага!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром