Мезонитки для омолодження шкіри – ефективна косметична процедура

24 Квітня 2019, 16:23
2765

Сьогодні у клініках пропонується безліч косметологічних процедур для омолодження шкіри обличчя. Одна з них — мезонитки. Процедура дає можливість омолодити шкіру, впливаючи на глибинному рівні. Ключова особливість — можливість досягти значного ефекту з першого відвідування. Відбувається чітке окреслення контуру обличчя, кінцевий результат можна порівняти з операційним втручанням, проте процедура досить дбайлива і виключає великі розрізи шкіри.


 

Особливості процедури введення мезониток

Центр лазерної медицини LaserOne пропонує проведення процедури кваліфікованими лікарями, що виключає ризики негативних наслідків. Більш детально с особливостями процедури можна ознайомитись на сторінці https://laserone.com.ua/mezoniti/, де наведені актуальні ціни на діагностику та проведення косметологічної процедури.

Основна мета застосування процедури — корекція вікових змін, які спостерігаються на шкірі обличчя і шиї. При необхідності фахівець проводить корекцію внутрішньої сторони стегон і рук. Мезонитки виготовляються з інноваційного матеріалу — полідіоксанону. Його особливість — здатність до самостійного розсмоктування, технологія активно застосовується упродовж останніх 30 років.

Мезонитки дозволяють виконати моделювання будь-яких ділянок тіла, включаючи і ті, до яких не можна підібратися за допомогою стандартних методик. Речовина має високу гіпоалергенність, нормально сприймається організмом. З часом відбувається розпад мезониток на нешкідливі для організму речовини — воду і вуглекислий газ.

Методика являє собою введення під шкіру особливих ниток, які закріплюються в правильному положенні. Тобто виконується корекція і підтяжка обличчя. Спосіб омолоджування не найприємніший, зазвичай його проводять, використовуючи гель з ефектом анестезії. Тривалість процедури не більше 40-60 хвилин, а результатом можна насолоджуватися впродовж 1,5-2 років.

До проведення процедури косметолог проведе індивідуальну діагностику. Важливо розуміти, що для моделювання обличчя в середньому знадобиться 30-50 мезониток, з них 25 — для лоба, 10-15 — для підборіддя.

 

Цілі та ефективність процедури

Основна мета проведення процедури — омолодження. За один сеанс вдається добитися значних результатів:

  • Видаляються тонкі і глибокі зморшки.
  • Підтягуються зовнішні куточки брів.
  • Коригуються куточки губ.
  • Обличчя стає молодше на 4-5 років.
  • Розгладжуються зморшки в зоні очей.
  • Ефективно усуваються зморшки, пов'язані з віковими змінами.


Контурна пластика для будь-якої жінки — можливість знову відчути себе красивою, продовжити молодість. Основною перевагою застосування мезониток можна назвати безпеку процедури, а також збереження результату на тривалий час.

 

Плюси використання мезониток для обличчя

Розглянемо плюси процедури :

  • Швидкість виконання.
  • Відсутність періоду реабілітації.
  • Безболісність.
  • Мезонитки не сприймаються організмом як стороннє тіло.
  • Не викликають алергії.
  • Можна застосовувати паралельно інші косметичні процедури.

Перед проведенням процедури кваліфікований лікар надасть консультацію, проведе діагностику для зменшення потенційних ризиків. У клініці LaserOne забезпечується висока якість проведення процедури та використання лише перевірених матеріалів.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024