З КП «Автопарксервіс» звільнятимуть працівників

10 Жовтня 2016, 16:15
1805

Депутати порекомендували директору КП «Автопарксервіс» скоротити штат підприємства.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у понеділок, 10 жовтня.

Голова комісії Андрій Козюра висловив незадоволення кількістю працівників підприємства, яке заробляє недостатньо коштів.

«Так бізнес не ведеться. Вірніше ведеться, але в чужий карман. Якби то був ваш бізнес, то ви б собі не дозволили мати заступника і два бухгалтера. В мене один бухгалтер справляється з роботою в рази більшою», – зауважив Андрій Козюра.

Депутати стверджують, що «Автопарксервіс» створювали спеціального для того, аби місто могло заробляти. Натомість за рік у підприємства всього 30 тисяч прибутку. Відтак на комісії порекомендували оптимізувати штат підприємства.

«Рекомендуємо оптимізувати штат, бо вважаємо, що він роздутий і його утримувати недоцільно», – підсумував Андрій Козюра.

Коментарі
10 Жовтня 2016, 21:11
А куда дівати працюючих на сьогодні людей? А чому не скоротити кількість заступників vscmrjuj голови тут не роздутий штат?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром