У Луцьк п’яний чоловік намагався сісти в поліцейське авто

24 Квітня 2019, 11:16
2322

У Луцьку нетверезий чоловік намагався сісти за кермо поліцейського авто.

Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції Волині.

Зокрема вчора, 23 квітня, близько 23:00 екіпаж луцьких патрульних помітив на проспекті Волі водія таксі, який порушив ПДР. Коли патрульні спілкувались з чоловіком, до автомобіля підійшли двоє невідомих осіб з явними ознаками алкогольного сп'яніння, які поводились агресивно та лаялися.

Один з чоловіків намагався відчинити двері службового автомобіля та потрапити всередину й сісти на водійське сидіння.

«Аби не допустити цього, патрульні застосували заходи фізичного примусу та одягли кайданки і доставили порушника у відділок поліції для складання адмінматеріалів», – йдеться в повідомленні.

Однак у міськвідділі затриманий почав вигукувати образи в бік поліцейських та наніс одному з інспекторів удар в обличчя, чим спричинив тілесне ушкодження. Після таких дій на місце викликали слідчого.

Тепер 42-річному громадянину Німеччини, який проживає біля Луцька, загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 345 ККУ (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків). Це карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Також на нього склали протоколи за дрібне хуліганство та злісну непокору поліцейським. Патрульний звернувся до лікарні, наразі його життю й здоров’ю нічого не загрожує.

Читайте також: Ведучий зняв жартівливе відео про Луцьк

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024