Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter

Лучанам розповіли про нову систему контролю за безпечністю продуктів

08:23 24.04.2019
658

Дотримання вимог санітарного законодавства у закладах торгівлі та ресторанного господарства для Луцька – питання актуальне.

Впровадження процедур системи ХАСП у галузі харчової безпеки продуктів при їх виготовленні чи обробці обговорювали у Луцьку фахівці Держспоживслужби та підприємці, йдеться у сюжеті Сфера ТВ.

Підприємці повинні належно утримувати виробничі, побутові та інші приміщення відповідно до вимог санітарних норм, незалежно від того власне це приміщення чи орендоване.

Витримувати належний рівень харчової безпеки зобов’язані усі підприємства та підприємці, що беруть участь у ланцюжку створення, обробки та продажів харчової продукції.

Відтак, у сфері харчової безпеки продуктів впровадили процедури системи ХАСП.

Таким чином, оператор ринку, виробник повинні дбати про безпечність харчового продукту на всіх стадіях його руху до споживача.

На думку спеціалістів Держспоживслужби система ХАСП (аналіз небезпечних факторів і контроль у критичних точках), досить корисна. Адже вона забезпечує аби продукт харчування на ринку був безпечний для покупців та повністю проконтрольований державною службою.

Читайте також: У скільки обійдеться Великодній кошик у Луцьку

Загрузка...
Коментарі
22 травня
Сьогодні
Вчора
20.05.2019
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин