Мер розповів, скільки у місті витрачають на пасажирів-пільговиків

10 Жовтня 2016, 12:01
1670

Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що невдовзі відбудуться серйозні кроки із вирішення питань монетизації пільгового проїзду громадян.

Про це він повідомив у понеділок, 10 жовтня, під час оперативної наради голови Волинської обласної державної адміністрації, пише «Конкурент».

Мер Луцька зазначив, що з місцевого бюджету щорічно витрачають 30 мільйонів гривень на забезпечення пільгових перевезень.

«У цьому напрямі будуть робитися серйозні кроки: визначимо певні категорії тих, хто матиме пільги. Зараз місто витрачає 30 мільйонів на пільговий проїзд. Це серйозні кошти, які можна було б залучити на інші, не менш важливі програми», – резюмував очільник міста.

 

Коментарі
10 Жовтня 2016, 15:33
Пане Романюк, впровадьте пільговий проїзд для всіх категорій, окрім інвалідів в розмірі 1 гривня....і питання буде зняте, бо надто вже багато корисливи пільговиків розвелось.<br/>В тролейбусах також впровадити проїзд для пенсіонерів не безкоштовний а хоча б 50 коп.....або впровадьте продаж пільгових проїзних для пенсіонерв, з обгрунтоваою вартістю
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром