Завершується тендер на будівництво притулку для тварин

10 Жовтня 2016, 11:51
1755

Уже за тиждень запланований аукціон на визначення підрядника будівництва притулку для бездомних тварин, вартістю більше 11 мільйонів гривень.

Інформація про це розміщена на сайті закупівель системи Prozorro, повідомляє ІА Волинські новини.

Нагадаємо, йдеться про спорудження притулку європейського типу. В рамках проекту передбачене будівництво стерилізаційного центру, закриті вольєри, приміщення для карантину, ізолятор. Особливістю є стаціонарні вольєри для тварин, які передбачають можливість вигулу пса, не покидаючи клітку. 500 тисяч гривень вже надало Міністерство екології та природних ресурсів України. Обіцяли продовжити фінансування і наступного року, якщо 200 тисяч виділять на притулок з бюджету Луцька. Після чого нададуть ще від 1 до 2 мільйонів.

Директор КП «Ласка» Дана Новарчук свого часу розповідала, що 50 тисяч фунтів стерлінгів грантових коштів планують отримати в грудні для будівництва першого корпусу. 200 тисяч євро хочуть отримати від ґранту транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна». Проте, безпосередньо на будівництво зможуть залучити не більше третини цих коштів. Є можливість отримати грант на ще 150 тисяч євро по програмі animal-терапії. З цих коштів можна буде залучити на будівництво теж 30%.

Очікувана вартість будівництва об’єкту, заявлена на тендер - 11 395 300 гривень. Пропозиції прийматимуться ще тиждень, а на 18 жовтня запланований аукціон.
 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром