Лапін вимагає в Зеленського розповісти, що він думає про закон «Про мову»

23 Квітня 2019, 12:30
Ігор Лапін 2361
Ігор Лапін

Народний депутат Ігор Лапін вимагає у Володимира Зеленського повідомили свою позицію щодо законопроекту «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

Про це нардеп повідомив у Facebook.

«Виходячи з даних повторного голосування на чергових виборах Президента України, розміщених на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії, у найближчий місяць Ви вступите на пост Президента України, гаранта державного суверенітету, територіальної цілісності України, прав і свобод людини і громадянина», – йдеться в документі.

«Українці поклали на Володимира Зеленського багато сподівань. Стратегія не давати прямі відповіді не актуальна», – коментує Ігор Лапін.


Коментарі
23 Квітня 2019, 16:52
Лапін! Зеленський ще офіційно не на посаді, що ти вимагаєш? :) Не сміши людей, а вже збирай речі і на вихід!
23 Квітня 2019, 17:28
Волиняка, а ти воював на фронті за Україну, як Лапін? Ану дай відповідь. Чомусь мені здається, що відкосив, як і твій преЗЕдент. Тому давай мабуть сам на вихід.
23 Квітня 2019, 19:14
Гаразд. Спитаю інакше. Ти був коли небудь, хоча б як волонтер, на позиціях хоч би другого ешелону? Ну це, щоб хоча б почути обстріл із міномета та кулемета? Я навіть міг би тобі повірити, що ти щось таке чув про Лапіна от вати. До слова, у вати всі, хто воював, вони не так якось воювали. А скоро вата буде розказувати, що це Україна винна у війні і Лапін взагалі хунта і каратель. Тому, давай ти тільки мені не будеш розповідати про Лапіна. Якби навіть він просто в 14 році поїхав нам Донбас і просто ходив там із автоматом, на тій території , з нашивкою прапора України, він уже герой. Тому що, 90% населення України, ср@лос@ у штани навіть від думки просто поїхати туди. Зрозумів? <br/><br/>P.S. Я бачу, вже починається реванш промосковського бидла, яке п&quot;ять років тільки про таке і мріяло, як спаплюжити Україну і всі досягнення Майдану. Одного я не можу пробачити Пороху, що він був дуже демократичним Президентом, а потрібно було гнати на фронт ВАТУ і сепарів, щоб відповіли за свій вибір у 2009 році. А патріотів потрібно було ставити ззаду у вигляді &quot;заградотрядов&quot; із кулеметами. Зараз би всі любили Україну, і не було б ніякого зеклоуна.
23 Квітня 2019, 20:31
Іду пакувати валізи поїду на батьківщину Вайцманів
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024