У Луцьку пропонують купувати газові лічильники для пільговиків за кошти бюджету

22 Квітня 2019, 19:27
1916

У Луцькій міській раді група депутатів підготувала проект рішення, завдяки якому пільгові категорії зможуть зекономити при платі за газопостачання.

Про це йшлося у понеділок, 22 квітня, під час засідання «бюджетної» комісії Луцькради, — пише ІА Конкурент

З доповіддю стосовно проекту рішення виступила депутатка Алла Надточій. Вона зазначила, що ініціатива полягає у забезпеченні пільгових категорій населення обласного центру Волині індивідуальними газовими лічильниками за рахунок міського бюджету. Безкоштовне встановлення забезпечить ПАТ «Волиньгаз».


 

«Це рішення потрібне для покращення життя наших жителів. Ви знаєте, що багатьом дуже важко виживати з настільки високими тарифами. Ми шукали вихід із ситуації і встановили, що індивідуальний лічильник дозволить людям економити», – зазначив Андрій Покровський. 


 

Микола Яручик зазначив, що проект був розроблений внаслідок звернень громадян, які неодноразово наголошували депутатам на цій проблемі. Також він закликав долучатися до фінансування  ініціативи меценатів:


 

«Можливо, хтось долучиться і навантаження на бюджет буде меншим від того, що ми заклали у програму».

Депутатка Алла Надточій додала, що, зважаючи на ймовірне підвищення з 1 травня тарифів на газ на 15 %, такий проект рішення реально послабить фінансовий тиск на пільговиків.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024