Жителі вкотре нарікають на маршрут №4

09 Жовтня 2016, 14:37
2534 Джерело: lutsk.rayon.in.ua

Містяни скаржаться на переповнену маршрутку №4, яка, до того ж, приїжджає невчасно.

Про це на платформі «Відкрите місто» написала Олена Плевако.

«Неможливо потрапити на роботу на ЛПЗ. 8:10 немає маршрутки №4, з’являється о 8:40 переповнена, іноді навіть може не стати на зупинці навпроти підшипникового заводу показуючи, що немає місць», – зазначила мешканка.

Нагадаємо, лучани уже не вперше скаржаться на графік руху маршрутки №4.

Читайте також: 55-й район: жителі обурені перевізником маршрутки №23

Коментарі
09 Жовтня 2016, 17:56
А санітарний стан цієї маршрутки ?!!! ЖАХ !!! Сморід, сміття ...... На дачі має ходити аж ніяк не міська маршрутка. Вже скільки про це говорили, а віз і нині на місці. На Веснянку ходить же маршрутка. Так і тут: пустіть окремо рейс на дачний масив "Промінь" і аж ніяк не міську маршрутку. А власниця цього маршруту то, взагалі, хамка. Таке враження, що у неї "все схвачено, за все заплачено".
10 Жовтня 2016, 01:58
Іра, звертаюсь особисто до Вас! Що означає, аж ніяк не міська маршрутка??? Тобто Ви вважаєте, що сморід і сміття в маршрутці лишають люди котрі живуть за містом??? Міщани більш чистоплотніші чи як??? І, до відома, маршрутка "не міська" їздить, раз в дві години, вартує в рази дороще і саме в цьому і полягають не зручності... "Містких" маршруток вдосталь... а "4-ка" єдина, яка ходить за таким маршрутом. Окрім дачників на масиві живуть люди, які працюють в місті і добираються туди щодня, а їхні діти доїзджають до школи... Стосовно хамства "власниці маршруту" я погоджуюсь на всі 100%, давно пора знайти на неї якийсь вплив!!!
10 Жовтня 2016, 15:27
Щодня по буднях згідно данних GPS на маршрут виходять 6 маршруток, які зараз через дачний сезон і так майже забиті пасажирами......На вихідних, коли на дачі їде ще білье пасажирів, маршрутки сходять з рейсів, спостерігаються на навігаторах лише 3-4 маршрутки.....в післяобідню пору на вихідних х променя добратись дуже складно........<br/>Необхідно написати петицію Романюку про перевірку данного маршруту, а також притягнення до адмін порушення хамовитої власниці....
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром