Центр: офіційно відкрили новий фітнес-клуб

09 Жовтня 2016, 09:44
3361

Новий клуб,облаштований за американським зразком, став 48 у списку фітнес-клубів мережі «Sport Life», які знаходяться по всій Україні.

Офіційне відкриття «Sport Life» відбулося у суботу, 8 жовтня – пише Таблоїд Волині.

Тренажерний зал та зал для фітнесу, студія бойових мистецтв, лазні, басейни (навіть для немовлят) – все це та багато іншого вмістилося на 3500 квадратних метрах нового фітнес-клубу мережі  «Sport Life».

Символічну червону стрічку перерізали засновник групи компаній «Sport Life» Дмитро Єкимов та голова Волинської облради Ігор Палиця.

«Все, що ви бачите в цьому залі, можна побачити в Майамі, Орландо, в інших американських містах. Зроблено все функціонально, це клуб не для еліти міста Луцька, це клуб для народу міста Луцька. Через рік, я думаю, тут буде займатися близько 4500 людей, а через 2 роки – більше 7 тисяч», - зазначив під час відкриття Дмитро Єкимов.

Він додав, що у клубі буде діяти соціальна програма для учасників АТО, які зможуть отримати безкоштовні або пільгові абонементи. Хоча вважає, що абсолютно безплатного спорту не буває:

«Якби це був державний заклад, він би виглядав ось так перший тиждень після свого відкриття, а далі – все би пішло на спад. Бо для того, щоб такий заклад служив 5-10 і більше років, має бути щомісячна робота і щомісячні гроші, які б йшли на підтримку цієї справи. Якщо ви подивитеся на спортивний досвід країн Європи, Америки – якісний продукт безплатним не буває», - впевнений Дмитро Єкимов.


 

Ігор Палиця зазначив, що сподівається на популярність спортивного закладу серед лучан та запевнив, що для тих, хто має спортивні досягнення, але не має фінансової можливості, будуть знаходити можливості, щоб допомогти їм теж тут займатися.

Для занять у фітнес-клубі можна придбати лише річні клубні картки. Це також модель американських спортивних закладів. Найдешевший річний абонемент коштує 2 тисячі гривень (в день відкриття – 1500 грн), а найвища категорія карти – «Преміум», в яку безлімітно входить увесь комплекс послуг, навіть рушники, – обійдеться у 9500 гривень.

На першому поверсі клубу знаходяться три басейни (дорослий, дитячий та для немовлят), душові, дитячий клуб та фітнес, кіндер бар та лаунж зона, солярій, кабінет масажу та три види лазні – фінська, римська і російська. На другому – кардіотеатр, сучасний комплекс з тренажерами, енерджі бар, студії сайклу (імітація велогонки), бойових мистецтв та групових програм.

Як розповіла «Таблоїду Волині» менеджер із продажу Ольга Любежаніна, для відвідувачів клуб відкриє свої двері вже у неділю, 10 жовтня, з 12:00.



















 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром