Баскетбольний «Старий Луцьк» поступився лідеру чемпіонату

21 Квітня 2019, 18:12
1843

Команда «Старий Луцьк» вдома приймала «Прометей» з Каменського і не змогла переграти опонента.

Матч відбувся 21-го квітня в обласній ДЮСШ, — повідомили у прес-службі луцької команди.

Обидві команди розпочали гру в дуже високому темпі. На старті матчу суперники обмінювалися результативними атаками. В «Старого Луцька» повів за собою партнерів Швагринський, який за півтори хвилини набрав 9 очок. В гостей активним був легіонер Ханнах, а згодом увімкнувся і Конате. Цікаво, що в ці хвилини статистика фіксувала фантастичні показники результативності «Прометея»: підопічні Дмитра Маркова реалізували 10 з 10 кидків з гри, а Віталій Мальчевський підтвердив своє прізвисько «Чарівник», реалізувавши 3 з 3 дальніх кидків. До того ж протягом стартової чверті гості жодного разу не сфолили. Десятихвилинка завершилася на користь «червоних» 11-29.

В другій чверті лучанам вдалося дещо скоротити відставання. Коцько, Швагринський та Дейна влучали свої кидки, а в каменчан активним був старий знайомий луцьких вболівальників Алфьоров. В ці хвилини цікавим було протистояння Дейни та Загреби. Відзначимо, що наш бігмен нічим не поступався досвідченому візаві і забив з-під нього декілька важливих очок. За 3 секунди до сирени здалеку влучив Бедлінський – 31-44.

Після великої перерви на авансцену вийшли великі гравці обох команд. Дейна та Швагринський обмінювалися результативними діями з Конате і Крівцовим. Перевага гостей перевалила за 20 очок. «Старий Луцьк» відповів «трьохою» Прозапаса. Здавалось би господарі зможуть наблизитися у рахунку, але на майданчику з’явилися свіжі Куліш та Старцев, які допомогли своїй команді закріпити перевагу у рахунку: 42-65 на користь «Прометея».

На останню чверть в «Старого Луцька» не вистачило сил та ширини лавки запасних. Гості ж прогнозовано продовжували активно користуватися замінами та не зменшували обертів. Володимир Журжій, розуміючи, що зачепитися за перемогу буде важко,  дав можливість набиратися цінного досвіду молоді. Зрештою, 47-88 – впевнена перемога лідера чемпіонату. Найрезультативнішим гравцем матчу став Дмитро Швагринський, в активі якого 15 очок.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024