«У цьому турі ми голосуємо або за Незалежну Україну, або проти неї!» — луцька режисерка пояснила, чому підтримує Порошенка

19 Квітня 2019, 19:04
Руслана Порицька 2676
Руслана Порицька

Луцька режисерка Руслана Порицька висловилася на підтримку Петра Порошенка в другому турі виборів Президента України.

«За своє життя я написала з сотню сценаріїв, в тому числі й із фантастичними сюжетами. Перечитала сотні п’єс. І мушу зізнатися, що я не написала б, і не вибрала б для постановки сюжет, у якому український народ, який пройшов Майдан і зараз обороняє свою країну «повівся» на віртуального маріонеткового шоу-кандидата у Президенти», — пише вона у Facebook. 

На думку Руслани Порицької, такий сюжет здається нереально-абсудним, але саме тому він спрацював, мовляв, усе за законами драматургії.

«Людям цікаво побачити розв’язку, самоствердитися у такий спосіб, помстившись реальному Президенту за тарифи, ціни…  А абсурдна логіка веде далі – до ймовірності втрати Незалежності. Зеленський-шоумен ніколи не був українським громадянином і він не буде українським президентом, який боронитиме нашу Незалежність. Порошенко це робить. І зараз не час обговорювати як він це робить!» — вважає вона. 

«Вимкніть шоу і серіали! У цьому турі ми голосуємо або за Незалежну Україну, або проти неї!»

Читайте також: Вперше в новітній історії людству загрожує обрання Віртуального Президента, – Оксана Забужко


 

Коментарі
19 Квітня 2019, 23:01
Я проти незалежної України! Якого чорта вона взагалі потрібна? Без цієї уродської держави українцям всяко краще жилось.<br/>P.S. Ви подивіться на ці свинячі рила &quot;думаючих&quot; кретинів. Це ж кунсткамера!
20 Квітня 2019, 10:07
Я НЕ ДИВИЛАСЯ ДЕБІЛЬНИЙ ФІЛЬМ СЛУГА НАРОДУ, ЗАТЕ МАЮ ОСКОМИНУ НА БРИДКУ ЗЛОДІЙСЬКУ ПИКУ ПОРОШЕНКО
20 Квітня 2019, 10:09
Йой а тут усі пики які мають чим заплатити за газ
20 Квітня 2019, 12:36
Упокой Господи всіх Вальцманів-ворогів України
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024