Стрілянина на автомийці в Луцьку: підозрюваних залишили під вартою

19 Квітня 2019, 15:49
стрілянина на Набережній 2803
стрілянина на Набережній

Луцький міськрайонний суд задовольнив клопотання прокурора і залишив під вартою двох учасників смертельної стрілянини на авто мийці у Луцьку – Олександра Барташука та Михайла Ількуна.

Засідання відбулося сьогодні, 19 квітня, – пише ІА ВолиньPost.

Термін тримання під вартою продовжили на 60 днів – до 17 червня без можливості внесення застави.

Захисники підозрюваних просили обрати запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою. Утім, суд вирішив задовольнити клопотання прокурора.

Суддя Андрій Сівчук аргументував це тим, що чоловіків підозрюють у скоєнні важкого злочину. Крім того, обвинувачені проживають за межами Волинської області. Зараз же ще триває розслідування, в ході якого ще не допитані потерпілі та свідки, не досліджені письмові матеріали кримінального провадження. Тож з метою забезпечення належної поведінки обвинувачених суд вирішив залишити їх під вартою на 60 днів без можливості внесення застави.

Зауважимо, що двом іншим обвинуваченим – Тимуру Байрамову та Дмитру Нагайчуку – дали два роки умовно, тобто випустили на волю. Барташуку ж і Ількуну замість убивства нині інкримінують «хуліганку».

Нагадаємо, 5 листопада відбулася стрілянина на авто мийці на вулиці Набережній у Луцьку.

У її результаті загинув лучанин, поранили кримінального авторитета Аслана та ще двох людей. Причетні до перестрілки втекли з території мийки.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024