Пушкіна: відновлять автентичну трилінку

19 Квітня 2019, 15:23
1434

У Луцьку триває ремонт доріг та прибудинкових територій. Сьогодні радник міського голови Ігор Поліщук, перший заступник міського голови Григорій Недопад та директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась ознайомились із ходом ремонтних робіт на вулицях нашого міста.

Відтак, у рамках капітального ремонту мосту через річку Стир на вулиці Ковельській, облаштовується пішохідна зона, вкладається бруківка. Також, триває благоустрій двору на вулиці Ковельській, 62, 64. Тут буде встановлено нове LED-освітлення, облаштовано дитячий майданчик, – йдеться на сайті міськради.

Завершується ремонт вулиці Грабової, що знаходиться у приватному секторі. Попередьо, дорожнє покриття було тут відсутнє, а проїзд ґрунтовою дорогою був ускладнений через велику кількість ям. Сьогодні місцеві мешканці дістаються домівок уже по новому асфальтному покриттю.

Також, бруківкою буде викладено пішохідну зону вулиці Глущець та біля навчально-реабілітаційного центру. А на вулиці Пушкіна, окрім того ще й відновлять автентичну трилінку.

«У навчально-реабілатаційному центрі навчаються багато дітей із порушенням опорно-рухового апарату, яким було незручно тут ходити. Є учні на візках, тож батькам відтепер буде значно зручніше відводити дітей до центру. Вулиця Пушкіна – історична вулиця нашого міста. Ми максимально збережемо автентичну трилінку, що тут покладена. Продовжуються роботи поруч із мостом на Ковельській, пішохідною зоною якого також користується чимало людей. Роботи тривають у всіх напрямках. Скоро закінчаться тендери на ремонт вулиці Набережної, приступатимемо до ремонту вулиці Паркової та рухатимемося далі», – розповів Ігор Поліщук.











Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром