У Луцьку діти висадили фруктовий сад у пам'ять про Чорнобильську трагедію

19 Квітня 2019, 15:23
2671

У луцькому садочку №1 відбулася екологічна акція, під час якої висадили фруктовий сад з нагоди 33-ої річниці аварії на ЧАЕС.

19 квітня на майданчику діти разом із батьками, вихователями, високопосадовцями та ліквідаторами аварії висадили 33 саджанця плодових дерев.

Вихованці садочка ж підготували виступи для гостей закладу дошкільної освіти, після чого всі приступили до роботи.

«Коли слухаєш пісні у виконанні таких діток, розумієш, на кожного з них чекає велика доля, успіхи й невдачі, бо не буває, щоб все в житті було одного кольору. Хочеться, щоб вони виросли щасливими й не знали біди, не знали тих проблем.

 Життя всіх вчить, воно попереджає, каже, що є речі, з якими не припустимо експериментувати за межею безпеки й здорового глузду. Аварія на ЧАЕС показала, що недотримання певної технології, нехтування відпрацьованими правилами може створити величезну загрозу не просто для однієї людини, не просто для якогось регіону, а для цілого континенту», – сказав секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт.

Голова Волинського обласного добровільного товариства «Союз Чорнобиль» Ростислав Кухтій зазначив, що ці дерева посаджені на честь тих, кого нема й ти хто має розбудовувати незалежну країну.

Читайте також: Нічний весняний Луцьк на фото



1










Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024